Inns hytteeierforening har satt opp turkasse/trimkasse m/bok på Ungersvola, den ligger på vestsida
av Bellingen. Kassen står på en liten spiss topp, som vi kaller Utsikten. På en fin dag kan du skue mot flere kjente fjelltopper og fjellmassiver både i Norge og Sverige. I klarvær ser du både Sylmassivet og Løysmundhatten.

Det er flere mulige veier til Utsikten. Om sommeren er det er greit å følge stien fra Breivatnet til naustet som Verdalsbruket har ved Bellingen. Fortsett langs vatnet til du har passert bekken fra Ångerstjønna, før du starter på oppstigningen mot toppen.

Om vinteren er det fint å ta en avstikker fra løypa til Gamma, der den kommer ned til vatnet. Gå over isen forbi den lille øya og så rett opp. Du ser kassen i silhuett fra vatnet. Det er ikke så langt og bratt opp, det tilsier at det er fint å kjøre ned igjen.

Kategorier: Aktiviteter